Hizmetlerimiz
Kütüphaneler Arası Ödünç Verme Hizmeti

Kütüphanemizde bulunmayan kitap ve makalelerin yurt içinden sağlanarak üniversitemizdeki akademik çalışmaları desteklemek amacıyla sunulan bir hizmettir. Kütüphaneler arası ödünç alma yöntemi hizmetlerinden öğretim elemanları, doktora ve yüksek lisans öğrencileri yararlanabilmektedir.

1.Makale sağlama;

Kütüphanemizde bulunmayan fakat diğer üniversite kütüphanelerinde bulunan makaleler kütüphaneler arası ödünç alma yöntemiyle sağlanmaktadır.

Yurt İçinden Sağlama: Makale istekleri yurt içindeki kütüphanelerden veya ULAKBİM' den sağlanabilmektedir. Makalelerin fotokopi ve posta ücreti kullanıcı tarafından ödenmektedir.

2.Kitap  sağlama;

Kütüphanemizde bulunmayan fakat diğer üniversite kütüphanelerinde bulunan kitap ve diğer materyaller, kütüphaneler arası ödünç alma yöntemiyle sağlanmakta ve kullanıcılarımıza ödünç verilmektedir.

Yurt İçinden Sağlama: İstenilen kaynak öncelikle yurt içindeki üniversite kütüphanelerinin kataloglarından / toplu kataloglardan taranır. Yayının getirilmesi ve geri gönderilmesinin kargo ücreti kullanıcıdan tahsil edilir.

1.Hangi materyaller ödünç istenemez;

Referans materyalleri, nadir eserler ve bir süreli yayının tamamı ödünç istenemez.